За нас

“Гоце НЕТ” ООД

е бизнес ориентирана фирма, която предлага на своите клиенти качествени интернет и телевизионни услуги. Основната дейност на фирмата е проектиране, създаване и поддръжка на качествени и ефективни Интернет услуги. Голямо постижение на фирмата е, че за период от две години привлече значително количество клиенти, дължащо се на високото качество и доброто обслужване и постигна ръст от 250%.

През годините

изградихме главна разпределителна точка на ретранслатора на връх “Ореляк” с техника на фирма РАД-България /представител на фирма Alvarion/. През 2001-2002 години фирмата инвестира в Wlan антени, като пусна точки в следните градове и села: гр. Хаджидимово, с. Абланица, с. Вълкосел, с. Слащен, с. Ваклиново, с. Кочан, с. Дъбница и в с. Гърмен, гр. Петрич, гр. Разлог и гр. Банско. От 2003 година фирма “Василена-96” ООД се преименува във фирма “Гоце-НЕТ” ООД. В момента фирмата разполага с точка в гр. Гоце Делчев , чрез която доставя интернет ефирно в целия град до всеки дом и офис, и близките населени места.

Екипът

на “ГОЦЕ НЕТ” ООД е съставен от висококвалифицирани професионалисти. Това неминуемо помага за бързото и ефективно реагиране при възникване на проблеми в областта на Интернет, където работата е изключително динамична и е необходимо непрекъснато наблюдение на натоварването на системите, разпределение на трафика и т.н. От друга страна е изключително важно правилното подбиране и конфигуриране на техническите средства за постигане на желаното качество и ефективност.

Leave a Reply